Proiecte

Pe această pagină sunt prezentate câteva proiecte realizate de InventCADLa realizarea proiectelor noastre, pe lângă componentele achiziționate de la firmele colaboratoare, folosim piese produse de noi prin printrare 3D și frezare CNC.

Debavurare automată piese cu braț robotic KUKA

Automatizare operație de debavurare automată a resturilor de maselotă după turnare a piese semifabricate din care se produc valve pentru turbina motoarelor termice. Sistemul foloseste un robot KUKA care realizează operația de debavurare/șlefuire a restului de maselotă. Sistemul permite măsurarea rezultatului operației și sortare pieselor în funcție de rezultat, evacuare cofrajelor goale pentru piese. Piesele OK sunt plasate pe o banda de acumulare care le transporta la un stung.  Un modul Pick&Place Alimentează automat strungul CNC cu piesele debavurate.

Alimentare automată a unui strung CNC de către un sistem Pick&Place realizat cu componente SMC

Bandă de acumulare

Permite acumularea unor piese între operații care au durate diferite. Sistemul permite și odonare pieselor pentru a putea fi preluate la nevoie de catre un braț robotic sau un sistem Pick&Place.

Transport carrier între operații

Sistem suflare automat piese

Masină de șlefuit bandă

Conveior ESD + Lifter

Dispozitive montaj

Dispozitive montaj si verificare dupa montaj.

Simulare funcționare în timpul proiectări CAD

Simularea funcționari înca în faza de proiectare CAD permite analiza și alegerea versiuni finale a proiectului. În clipurile de ma jos prezantăm cateva situații in care această abordare a fost folosită.

Simulare varianta 1

Simulare varianta 2

Simulare polizare automată cu robot KUKA

Sistem deschidere capac

Cupe excavator

Proiectare cupe excavator si diverse accesorii pentru utilaje de constructii.

  • Sortiergreiffer
  • Cupe Excavator
  • Cupa excavator