Home

Proiectare mecanică și integrare  automatizări industriale

InventCAD – oferă servicii de inginerie în industria construcțiilor de mașini de la concepție, proiectare, detaliere, documentare până la producția soluțiilor pentru :

Proiectarea este realizată folosind soluții moderne CAD&FEM care permit și analiza FEM, simularea și optimizarea elementelor proiectului încă din faza de concepție.

Pentru a vă putea face o părere despre posibilitățile noastre am prezentat pe pagina de proiecte cîteva exemple în care serviciile noastre și-au gasit aplicarea.

AutodeskSolidWorksKUKAMINITECQuidtSMC

Despre noi

InventCAD – servicii de inginerie în industria construcțiilor de mașini, de la concepție, proiectare, detaliere, documentare, analiză FEM și mecanica ruperii. Proiectarea și producția sistemelor de automatizare industrială,  integrare roboți industriali în linia de producâie, dispozitive, stații de lucru, benzi transportoare și orice alte elemente folosite în industrie.

Succesul nostru pe termen lung este asigurat de gradul în care reușim să satisfacem cerintele clienților noștri. Încercăm să dezvoltăm permanent firma pentru a atinge acest obiectiv. Dorim să construim colaborare pe termen lung. Clienți sunt pentru noi mai mult decât un partener. Ei au dreptul la timpul, cunoştinţele, experienţa şi creativitatea noastră, la o soluţionare punctuală a problemei lor şi la o informare permanentă. Calitatea şi costul serviciilor noastre trebuie să corespundă dorinţelor clientului, să-l convingă şi să-i aducă avantaje pe termen lung.

Cu InventCAD aveţi alături de dumneavoastră un partener responsabil pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră tehnice. Compania noastră garantează discreţia în ceea ce priveşte documentaţia tehnică şi secretul de fabricaţie.

Parteneri

Firme reprezentate de InventCAD în România

MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG

Maschinenfabrik Niehoff GmbH & Co. KG, este unul dintre cei mai importanți producători de mașini pentru industria sârmelor și cablurilor realizate din materiale neferoase (Cu, Al). Firma InventCAD este reprezentanul firmei MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG în România. Prin noi puteți obține oferte de pret și informații tehnice despre întrega gama de producție a firmei NIEHOFF. Informații despre produsele companiei NIEHOFF se pot gasi si vizitând următorul link: www.niehoff.de sau vă puteți adresa noua.

Niehoff M81


MITCalc

MITCalc este un set de formulare de calcul și tabele utile în industria construcțiilor de mașini. Are o interfață intuitivă ce conduce utilizatorul prin toți pașii necesari rezolvări unei probleme date, cum ar fi calculul transmisiilor cu curea. Mai multe informații despre program găsiți aici.