Clienți

AMTEST – Furnizor de soluți pentru SMT (Tehnologia montării pe suprafață).

ATS Anbaugeräte GmbH – Produce componente folosite la utiliaje de construcție și demolare: cupe pentru buldoexcavatoare, cupe de curățare a șanțurilor, cupe pivotante, cupe de sortare, adaptoare, cuplaje rapide, construcții speciale, reparații.

BENTLEY INDUSTRY – Companie specializată în producția de incineratoare de deșeuri de origine animală, oferind o gamă largă de incineratoare potrivite oricarei aplicații, și soluții personalizate în funcție de cerințele clienților.

EME GmbH – EME are un istoric dovedit în proiectarea și punerea în funcțiune a instalațiilor la peste 250 de fabrici de sticlă din peste 80 de țări. Parte a grupului SORG, accesăm tehnologie de ultimă generație pentru a obține cunoștințe de neegalat în condiționarea și topirea durabile.

HABASIT ROMANIA – Liderul soluţiilor din domeniul benzilor transportoare şi curelelor de transmisie în România şi în lume.

heinz mayer GmbH – Componente pentru manipulare – unitate liniară, unitate de ghidare, unitate de blocare, cartuș de blocare, unitate rotativă și priză – de la heinz mayer GmbH Maschinenbau se bazează pe un nivel ridicat de producție internă și pot fi combinate individual pentru a crea sistemul de manipulare dorit.

IAS DESIGN – este o companie specializată în furnizarea catre clienți industriali de servicii de inginerie în domeniu electrotehnic, tablouri electrice, programare PLS.

MAIN AUTOMATION – Automatizări cu roboți industriali.