Home

Proiectare mecanică și integrare  automatizări industriale

InventCAD – oferă servicii de inginerie în industria construcțiilor de mașini de la concepție, proiectare, detaliere, documentare până la producția soluțiilor pentru :

Proiectarea este realizată folosind soluții moderne CAD&FEM care permit analiza, simularea și optimizarea elementelor proiectului încă din faza de concepție.

Cu ajutorul metodei de analiză cu elemente finite pot fi studiate probleme a căror complexitate este dată de configuraţia geometrică complicată a corpurilor, neomogenităţi de material, anizotropia materialelor, materiale compozite, etc. Aceste probleme apar frecvent în practică în diferitele stadii de dezvoltare ale unui produs dar chiar şi atunci când un produs exista deja dar se pune problema îmbunatăţiri caracteristicilor acestuia.

Câteva tipuri de probleme ce pot fi rezolvate sunt:

  • analiza tensiunilor şi a deformaţiilor
  • analiza statică a structurilor
  • analiza contactului între suprafețe
  • analiza tensiunilor datorate temperaturii
  • optimizare greutate
  • probleme de mecanica ruperii şi fisurări sub sarcini dinamice, comportarea la oboseală, integrala-J, apariția fisurilor, creșterea fisurilor
  • răspunsul structurilor la sarcini aperiodice
  • frecvenţele naturale şi modurile proprii ale structurilor

Realizarea proiectelor se poate face utilizând sisteme CAD 3D în cadrul firmei noastre sau cu deplasarea noastra la sediul clientului.

Succesul nostru pe termen lung este asigurat de gradul în care reușim să satisfacem cerintele clienților noștri. Încercăm să dezvoltăm permanent firma pentru a atinge acest obiectiv. Dorim să construim colaborare pe termen lung. Clienți sunt pentru noi mai mult decât un partener. Ei au dreptul la timpul, cunoştinţele, experienţa şi creativitatea noastră, la o soluţionare punctuală a problemei lor şi la o informare permanentă. Calitatea şi costul serviciilor noastre trebuie să corespundă dorinţelor clientului, să-l convingă şi să-i aducă avantaje pe termen lung.

Cu InventCAD aveţi alături un partener responsabil pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră tehnice.

Pentru a vă putea face o părere despre posibilitățile noastre am prezentat pe pagina de proiecte cîteva exemple în care serviciile noastre și-au gasit aplicarea.

AutodeskSolidWorks KUKAMINITECQuidt

Parteneri

Firme reprezentate de InventCAD în România

MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG

Maschinenfabrik Niehoff GmbH & Co. KG, este unul dintre cei mai importanți producători de mașini pentru industria sârmelor și cablurilor realizate din materiale neferoase (Cu, Al). Firma InventCAD este reprezentanul firmei MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG în România. Prin noi puteți obține oferte de pret și informații tehnice despre întrega gama de producție a firmei NIEHOFF. Informații despre produsele companiei NIEHOFF se pot gasi si vizitând următorul link: www.niehoff.de sau vă puteți adresa noua.

Niehoff M81


ATS Anbaugeräte GmbH

Produce și comercializează echipamente de excavare, demolare, concasare și sortare.


MITCalc

MITCalc este un set de formulare de calcul și tabele utile în industria construcțiilor de mașini. Are o interfață intuitivă ce conduce utilizatorul prin toți pașii necesari rezolvări unei probleme date, cum ar fi calculul transmisiilor cu curea. Mai multe informații despre program găsiți aici.


Firme colaboratoare

Mai jos sunt prezentate câteva firme cu care colaborăm ale caror produse și/sau servicii le utilizăm în cardul proiectelor noastre.

MiniTEC – Profile de aluminiu industriale, accesorii pentru profile de Al.

IAS DESIGN – este o companie specializată în furnizarea către clienți industriali de servicii de inginerie, în domeniul electotehnic. Proiectare și execuție tablouri electrice. Programare PLC și HMI Siemens.

KUKA – KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme robotizate la nivel mondial.  KUKA oferă o gamă largă și unică de roboți industriali și sisteme robotizate, acoperind toate categoriile comune de sarcină utilă și tipuri de roboți. Cabinetele de control personalizate și gama de software-uri pentru o varietate de scenarii întregesc portofoliul de produse KUKA.

KUKA sisteme robotizate

QUID T – Curele de transmisie, roți de curea sincronă, ghidaje de curea și lanț.

SMC – lider şi expert mondial în pneumatică de la prepararea aerului, control pană la acuatori utilizați în domeniul automatizarilor industriale.