Printare 3D

Oferim servicii de printare 3D după modelul clientului sau după modele realizate de noi la cererea clientului.

Printare 3D

În prezent putem realiza model printate 3D folosind următoarele materiale:

3d Printer Filament Pla

ABS

ABS este un material foarte puternic și versatil, cu rezistență termică mare. Este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. ABS este un polimer termoplastic; ceea ce înseamnă că, la fel ca PLA, poate fi topit și cristalizat de mai multe ori, fără a degrada prea mult. ABS, cu toate acestea, se topește la o temperatură mai mare decât PLA. Temperatura de topire mai ridicată conferă rezistenței termice ridicate la ABS; modelele nu vor prezenta semne de deformare de până la 98 ° C.

PLA

PLA este cel mai frecvent utilizat filament. Este biodegradabil, ușor de tipărit și foarte puternic. Alegerea perfectă pentru imprimarea obiectelor mari datorită expansiunii sale termice scăzute (puțin până la deformare) și pentru imprimarea pieselor mici datorită temperaturii scăzute de topire.

Materialele PLA sunt disponibile într-o gamă largă de culori, unele chiar au caracteristici speciale, cum ar fi abilitatea de a străluci în întuneric.

PET/PETG

PETG este un material foarte dur, cu rezistență termică bună. Este un material universal, dar este potrivit în special pentru piese mecanice și pentru utilizare în interior și în exterior. PETG nu are aproape nici o deformare, deci tipărirea obiectelor mari nu este o problemă.

PETG este unul dintre materialele noastre preferate pentru tipărirea 3D. Este aproape la fel de ușor de tipărit ca PLA, dar poate oferi multe proprietăți mecanice pe care imprimările PLA nu le pot atinge. G în acronimul PETG înseamnă Glicol, care este adăugat în timpul fabricației proces. Glicolul modifică proprietățile PET, astfel încât să fie mai ușor de imprimat, mai puțin fragil și mai clar atunci când se imprimă cu variante semi-transparente. PETG are o expansiune termică scăzută, astfel încât chiar și atunci când se tipăresc obiecte mari și fără o incintă, se ridică rar din pat și se răsucește. În plus, PETG este ductil. Are un grad de flexibilitate care poate împiedica ruperea pieselor sub tensiune.

FLEX

Flex este un material foarte puternic și flexibil. Există multe cazuri de utilizare atunci când plasticul dur nu este cea mai bună opțiune. Indiferent dacă aveți nevoie de o copertă telefonică, un caz de cameră de acțiune sau roți pentru mașina dvs. RC, flexibilitatea este calea de parcurs.

Flex are o rezistență foarte bună la abraziune, rămâne flexibil în medii reci și este rezistent la mai mulți solvenți. Acesta nu se micșorează prea mult când se răcește, astfel încât să puteți fi destul de precis cu măsurătorile și modelele care necesită o potrivire perfectă.

Exemple de proiecte la care am folosit piese printate 3D

Cărucior aplicare lipici

Sistem reglare senzori X, Y, Z – Permite reglarea manuală a poziției unor senzori KEYENCE pe 3 direcții.

  • Carucior lipici
  • Carucior lipici
  • Carucior lipici
  • Carucior lipici