Colaboratori

Mai jos sunt prezentate câteva firme cu care colaborăm, ale caror produse și/sau servicii le utilizăm în cadrul proiectelor noastre.

IAS DESIGN – este o companie specializată în furnizarea către clienți industriali de servicii de inginerie, în domeniul electotehnic. Proiectare și execuție tablouri electrice. Programare PLC și HMI Siemens.

KUKA – KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme robotizate la nivel mondial.  KUKA oferă o gamă largă și unică de roboți industriali și sisteme robotizate, acoperind toate categoriile comune de sarcină utilă și tipuri de roboți. Cabinetele de control personalizate și gama de software-uri pentru o varietate de scenarii întregesc portofoliul de produse KUKA.

QUID T – Curele de transmisie, roți de curea sincronă, ghidaje de curea și lanț.

MiniTEC – Profile de aluminiu industriale, accesorii pentru profile de Al.

Powerbelt – Power Belt este unul din liderii pieței Europei Centrale și de Est în comercializarea produselor din domeniul transmisiilor mecanice. Compania a fost înființată în 1993, desfășurându-și inițial activitatea în domeniul comercializării curelelor de transmisie. 

SMC – lider şi expert mondial în pneumatică de la prepararea aerului, control pană la acuatori utilizați în domeniul automatizarilor industriale.