Home

Proiectare mecanică și integrare  automatizări industriale

InventCAD – oferă servicii de inginerie în industria construcțiilor de mașini de la concepție, proiectare, detaliere, documentare până la producția soluțiilor pentru :

Proiectarea este realizată folosind soluții moderne CAD&FEM care permit și analiza FEM, simularea și optimizarea elementelor proiectului încă din faza de concepție.

Pentru a vă putea face o părere despre posibilitățile noastre am prezentat pe pagina de proiecte cîteva exemple în care serviciile noastre și-au gasit aplicarea.

AutodeskSolidWorksKUKAMINITECQuidtSMC

Despre noi

InventCAD – servicii de inginerie în industria construcțiilor de mașini, de la concepție, proiectare, detaliere, documentare, analiză FEM și mecanica ruperii. Proiectarea și producția sistemelor de automatizare industrială,  integrare roboți industriali în linia de producâie, dispozitive, stații de lucru, benzi transportoare și orice alte elemente folosite în industrie.

Succesul nostru pe termen lung este asigurat de gradul în care reușim să satisfacem cerintele clienților noștri. Încercăm să dezvoltăm permanent firma pentru a atinge acest obiectiv. Dorim să construim colaborare pe termen lung. Clienți sunt pentru noi mai mult decât un partener. Ei au dreptul la timpul, cunoştinţele, experienţa şi creativitatea noastră, la o soluţionare punctuală a problemei lor şi la o informare permanentă. Calitatea şi costul serviciilor noastre trebuie să corespundă dorinţelor clientului, să-l convingă şi să-i aducă avantaje pe termen lung.

Cu InventCAD aveţi alături de dumneavoastră un partener responsabil pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră tehnice. Compania noastră garantează discreţia în ceea ce priveşte documentaţia tehnică şi secretul de fabricaţie.

Parteneri

Firme reprezentate de InventCAD în România

MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG

Maschinenfabrik Niehoff GmbH & Co. KG, este unul dintre cei mai importanți producători de mașini pentru industria sârmelor și cablurilor realizate din materiale neferoase (Cu, Al). Firma InventCAD este reprezentanul firmei MASCHINENFABRIK NIEHOFF GmbH & Co. KG în România. Prin noi puteți obține oferte de pret și informații tehnice despre întrega gama de producție a firmei NIEHOFF. Informații despre produsele companiei NIEHOFF se pot gasi si vizitând următorul link: www.niehoff.de sau vă puteți adresa noua.

Niehoff M81


ATS Anbaugeräte GmbH

Produce și comercializează echipamente de excavare, demolare, concasare și sortare.


MITCalc

MITCalc este un set de formulare de calcul și tabele utile în industria construcțiilor de mașini. Are o interfață intuitivă ce conduce utilizatorul prin toți pașii necesari rezolvări unei probleme date, cum ar fi calculul transmisiilor cu curea. Mai multe informații despre program găsiți aici.


Firme colaboratoare

Mai jos sunt prezentate câteva firme cu care colaborăm, ale caror produse și/sau servicii le utilizăm în cadrul proiectelor noastre.

MiniTEC – Profile de aluminiu industriale, accesorii pentru profile de Al.

IAS DESIGN – este o companie specializată în furnizarea către clienți industriali de servicii de inginerie, în domeniul electotehnic. Proiectare și execuție tablouri electrice. Programare PLC și HMI Siemens.

KUKA – KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme robotizate la nivel mondial.  KUKA oferă o gamă largă și unică de roboți industriali și sisteme robotizate, acoperind toate categoriile comune de sarcină utilă și tipuri de roboți. Cabinetele de control personalizate și gama de software-uri pentru o varietate de scenarii întregesc portofoliul de produse KUKA.

QUID T – Curele de transmisie, roți de curea sincronă, ghidaje de curea și lanț.

SMC – lider şi expert mondial în pneumatică de la prepararea aerului, control pană la acuatori utilizați în domeniul automatizarilor industriale.

Clienți

ATS Anbaugeräte GmbH – Produce componente folosite la utiliaje de construcție și demolare: cupe pentru buldoexcavatoare, cupe de curățare a șanțurilor, cupe pivotante, cupe de sortare, adaptoare, cuplaje rapide, construcții speciale, reparații.

BENTLEY INDUSTRY – Companie specializată în producția de incineratoare de deșeuri de origine animală, oferind o gamă largă de incineratoare potrivite oricarei aplicații, și soluții personalizate în funcție de cerințele clienților.

HABASIT ROMANIA – Liderul soluţiilor din domeniul benzilor transportoare şi curelelor de transmisie în România şi în lume.

heinz mayer GmbH – Componente pentru manipulare – unitate liniară, unitate de ghidare, unitate de blocare, cartuș de blocare, unitate rotativă și priză – de la heinz mayer GmbH Maschinenbau se bazează pe un nivel ridicat de producție internă și pot fi combinate individual pentru a crea sistemul de manipulare dorit.

IAS DESIGN – este o companie specializată în furnizarea catre clienți industriali de servicii de inginerie în domeniu electrotehnic, tablouri electrice, programare PLS.

MAIN AUTOMATION – Automatizări cu roboți industriali.